Certificat de etalonare metrologica in laborator acreditat BRML - detector cu 3 senzori

SKU:CEdet3
In stoc
535,50 lei
cu TVA

450,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 24-48 de ore
Cantitate

local_shipping Livrare in 24-48h
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Certificat de etalonare metrologica in laborator acreditat BRML pentru un detector Drager, Senko sau Industrial Scientific cu 3 senzori.

Se obtine in 2-7 zile lucratoare de la plata in avans.

Lista de senzori ce pot fi etalonati: CO2, C3H6, C4H10, CO, C2H6, C2H4, He, H2, N, O2, C9H8, C5H12, C6H14, ChH12, HCL, CH4, H2S, SO2, Cl, NO, C3H8, NO2.

Calibrare vs Etalonare / Certificat de calibrare vs Certificat de etalonare

Calibrarea unui detector se realizeaza intr-un service autorizat de producator si presupune: verificarea detectorului cu gaz etalon si aducerea lui in parametrii optimi de functionare, astfel incat sa indice corect concentratia. Daca este necesar, se vor schimba senzorii sau se vor face si alte reparatii, cu acordul prealabil al clientului, in baza unui deviz. Aparatul este livrat clientului impreuna cu un Certificat de calibrare. 
Puteti comanda online servicii de calibrare detector Drager, Senko sau Industrial Scientific aici: Calibrare detectoare

Etalonarea unui detector se realizeaza intr-un laborator metrologic acreditat de BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala), unde aparatul este testat cu gaze etalon. Laboratorul emite un Certificat de etalonare doar daca rezultatele se incadreaza in limitele de acuratete. De aceea, calibrarea in service este necesara intotdeauna inainte de a trimite detectorul la laborator. In laboratorul metrologic nu se fac lucrari de service si nu se calibreaza aparate.

Etalonarea detectoarelor se realizeaza de laboratoare metrologice cu care colaboram. 

CEdet3